Runkopalautus

DA KAUPPA myy uusia, kunnostettuja, sekä vaihtotuotteita. Vaihtotuote voi olla täysin uusi tuote, mutta usein kunnostetut tuotteet luokitellaan vaihtotuotteiksi, tuotteenkuvaus ilmoitetaan tuotetiedoissa. Vaihtotuotteen tunnistaa tuotteen nimestä ja se on ilmoitettu nimellä "VAIHTOTUOTE".

Ostamalla vaihtotuotteen ostaja sitoutuu palauttamaan vanhan tuotteen (ts. vaihtorungon) runkopanttia vastaan. Vaihtotuotteeseen lisätään runkopantti (ts. ennakkomaksu). Maksun suuruus riippuu tuotteesta, mutta se vaihtelee yleensä noin 35 eurosta 500 euroon. Vaihtotuotteen ennakkomaksu maksetaan tilauksen yhteydessä ja lisätään kappalekohtaisesti tuotteen hintaan. Runkopantti / ennakkomaksu palautetaan hyvityksenä, kun vaihtorungot on palautettu toimipisteeseemme. Ota huomioon, että purettu, vaurioitunut, palanut, hapoittunut, ruostevaurioitunut tai kuljetuksessa vaurioituneesta vaihtorungosta ei saa hyvitystä.

Vaihtorungot tulee pakata huolellisesti, toimitettujen tuotteiden mukana tulevat pakkaukset ja materiaalit suositellaan käyttämään palautuksessa. Ennakkomaksu peritään, jos vaihtorunko on purettu, vaurioitunut, palanut, hapoittunut, ruostevaurioitunut tai se on vaurioitunut kuljetuksessa.

Vaihtotuotteiden toimitusmaksu pitää sisällään vaihtorunkojen palautusmaksun. Runko tulee palauttaa 14 vuorokauden sisällä sen vastaanottamisesta.