Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille (DA KAUPPA, Nietostie 9, 01390, VANTAA, puhelin: (09) 8240 4700) päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla tai peruuttamislomakkeella tästä linkistä). Voitte käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tilauksenne, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Vastaamme tavaroiden palauttamiskustannuksista ks. palautusohjeet.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Muuta huomioitavaa

Käytetyillä ja asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tilaustuotteilla tai teitä varten räätälöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Palautettu tuote tulee olla asentamaton, uudelleen myyntikuntoinen ja käyttämätön.

HUOMIO! TUOTTEITA EI OLE VÄLTTÄMÄTTÄ TARKOITETTU KULUTTAJAN ASENNETTAVIKSI!

ÄLÄ ASENNA TUOTTEITA, MIKÄLI NE POIKKEAVAT VANHASTA, TAI TUOTTEESSA ON SELVÄSTI HAVAITTAVA VIRHE, TAI ET OLE VARMA TUOTTEEN ASENNUSTAVASTA, TAI PÄTEVÖITYNYT TUOTTEEN ASENTAMISEEN, KÄYTÄ ENSISIJAISESTI PÄTEVÖITYNYTTÄ AMMATTILIIKETTÄ TUOTTEEN ASENTAMISESSA.

Emme vastaa mahdollisista virheistä, joita voi olla tuotteiden yhteensopivuus tiedoista, varmista aina ennen asennusta, että tuote on yhteensopiva laitteeseen. Ota yhteyttä meihin ja varmista yhteensopivuus, mikäli asiassa on epäselvyyttä.

Osa verkkokaupan tuotekuvista voivat olla viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä vastaa täydellisesti myynnissä olevaa tuotetta.