Palautusohjeet

Peruutetulle tilaukselle

Tutustu peruuttamisoikeuteenne ennen tilauksen peruutusta ks. peruuttamisoikeus.

Pakkaa palautettavat tuotteet takaisin niissä toimitettuihin pakkauksiin tai vähintään kuljetuksenkestäviin pakkausiin.

Älä poista suojamateriaalia, tai komponenteissa olevia suojatulppia.

Täytä peruutusilmoitus täältä tai toimita peruutuksen mukana peruuttamislomake täytettynä tai seuraavat tiedot: tilaajan nimi, osoite ja yhteystiedot, palautettavat tuotteet, tilausnumero, tilinumero IBAN-muodossa ja reklamaatiotapauksessa syy palautukseen.

Lähetä tuotteet ensisijaisesti ilmaisella asiakaspalautuksella. Postin kautta tehdyt lähetykset sisältävät automaattisesti asiakaspalautus osoitekortin – käyttäkään tätä osoitekorttia palautusta tehdessänne. Matkahuollolla tehtävässä asiakaspalautuksessa kuuluu ilmoittaa palautustunnuksemme: 9519670. Kun olet lähettänyt tilauksen takaisin asiakaspalautuksena, niin toimituskulut osottautuvat meille. Muulla kuin ohjeistetulla tavalla palautettujen tuotteiden toimitusmaksut ovat omalla vastuullanne.

Vaihtotuote runkojen palautus

Vaihtotuotteista peritään komponenttikohtainen ennakkomaksu (runkopantti), vaihtorunkoa vastaan. Vaihtotuotteissa vanha runko tulee lähettää takaisin viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanotosta. Pantti peritään, jos runko on purettu, vaurioitunut, palanut, hapottunut, ruostevaurioitunut tai se on vaurioitunut kuljetuksessa.

1) Poista mahdollisesti tuotteiden sisällä olevat nesteet (polttoaine) ennen pakkaamista ja varmista suojamateriaalilla vuodot kuljetuksen ajaksi.
2) Siirrä uuden tuotteen suojatulpat vanhaan tuotteeseen tai käytä vastaavia suojatulppia, sekä sulje tuotteet huolellisesti esim. muovipussiin.
3) Pakkaa tuotteet niissä toimitettuihin paketteihin tai vähintään kuljetuksenkestäviin pakkauksiin. Pakkauksessa ei saa olla tyhjää tilaa ja lähetyksen tulisi kestää 4-5 kertaa oma painonsa.
4) Käytä tarvittaessa vaahto-, styroksi- tai kuplamuovia pehmeänä sisäpakkauksena.

Pidämme oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos palautus on tehty aiheetta, ehtojen vastaisesti tai se on aiheuttanut vahinkoa.